Kunsthal Rotterdam

foto Ossip van Duivenbode

Kunsthal Rotterdam

Kunsthal Rotterdam is een van de toonaangevende culturele instellingen in Nederland en vind je in het Museumpark in Rotterdam. In de Kunsthal zijn altijd meerdere contrastrijke tentoonstellingen tegelijk te zien, zodat je altijd verrast wordt. Het iconische gebouw is ontworpen door de beroemde architect Rem Koolhaas en is een plek voor inspiratie en ontmoetingen. De Kunsthal biedt met ruim twintig tentoonstellingen per jaar een avontuurlijke reis langs verschillende culturen en kunststromingen. Van moderne meesters, hedendaagse kunst, fotografie, mode en design tot tentoonstellingen over subculturen in samenwerking met communities. Elk bezoek is anders. Ook kun je meedoen met het activiteitenprogramma Kunsthal LIVE.

Hier is alle informatie over de toegankelijkheid van de Kunsthal te vinden

Het aanbod

Toegankelijk Museum brengt voor Kunsthal Rotterdam het volgende speciale programma onder de aandacht:

 foto Fred Ernst

Kunsthal met Gebaren

De rondleiding 'Kunsthal met gebaren' wordt je aangeboden op verschillende momenten in het jaar. Voor meer informatie over de data en het boeken van een ticket kun je terecht op de website van de Kunsthal.

Ongezien Kunsthal

De rondleiding 'Ongezien Kunsthal' is momenteel in ontwikkeling. Houd onze socials en de website in gaten om op de hoogte te blijven.

Adres:
Museumpark, Westzeedijk 341
3015 AA Rotterdam 

Kunsthal Rotterdam is geopend
van dinsdag t/m zondag
van 10.00 tot 17.00 uur


Contact:
010 – 4400 300
communicatie@kunsthal.nl